Contact opnemen : +31 (0)6 51 23 59 35

Vloersystemen

Grindvloer & Design

Gietvloer Design

CelloTec Grindvloer

Wanneer u graag een vloer ziet die mooi én praktisch is, dan is een CTec grindvloer een uitstekende keuze. CTec grindvloer is opgebouwd uit duizenden gekleurde siergrind korrels die worden vermengd met transparante polyurethaan of epoxy hars. Na het deskundig uitsmeren van deze mix aan producten ontstaat een naadloze vloer.

Grindvloer combinaties

CTec grindvloer is verkrijgbaar in vele vormen. Keuze voor kleurcombinatie en korrelgrootte bepalen daarbij het uiterlijk van de CTec grindvloer. U kunt een CTec grindvloer nog persoonlijker maken door een patroon of logo te laten verwerken in uw vloer. Bijkomend voordeel van dit type vloer is dat u tijdens de plaatsing geen last heeft van stof of reukhinder. CTec grindvloer is tevens zeer geschikt voor warmtegeleiding en kan op elk soort ondergrond worden geplaatst.
Onze Grindvloer is UV bestendig zodat ook kleurvastheid van de lichtste kleuren gegarandeerd blijft. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een prachtige Grindvloer. Nederland is klaar voor de Grindvloer. Vul direct de offerte in voor een Grindvloer in Nederland.

De Grindvloer is hip, voor binnenhuisarchitecten is het de vloer van dit moment

Contact

  • Heeft u een vraag? U kunt ons altijd bellen!!!

    Bezoek aan onze showroom alleen op afspraak!!!!!

    dan zorgen wij dat de koffie klaar staat